Advertisements

VAŠARSKE, FESTIVALSKE I KARNEVALSKE FANTASTIČNE PRIČE

Objavljen je majski broj (br. 17, god. 2017) Argus Books Online Magazine  – VAŠARSKE, FESTIVALSKE I KARNEVALSKE FANTASTIČNE PRIČE. U pitanju su odabrane i uređene fantastične priče sa konkursa posvećenog vašarima, festivalima i karnevalima. Priče možete pročitati onlajn ili preuzeti kao PDF ovde.

ABOM

Među njima se nalaze priče dobro poznatih pisaca sa ovih prostora – Stevana Šarčevića i Tihomira Jovanovića, kao i priče autora i autorki čije vreme tek dolazi – Edhema Tanovića, Alme Zornić, Tatjane Milivojčević, Milovana Lalovića i Tamare Babić.

Tu su i priče Snježane Prlić, Tamare Petrović i Tanje Gavrilović, kojima pojavljivanje u ovom broju Argus časopisa predstavlja fantastično vatreno krštenje.

Ono što izdvaja ovaj broj Argus časopisa je činjenica o njegovom pravom internacionalnom karakteru, i to zahvaljujući priči višestruko nagrađivanog američkog horor pisca mlađe generacije, koji radi pod pseudonimom M. Amanuensis Sharkchild, a kome je ovo prvo predstavljanje i objavljivanje van Amerike.

Urednik časopisa je Aksentije T2 Novaković. 

Uživajte u pričama…

 

Advertisements

Posted on 6. juna 2017., in Knjige, časopisi, pisci i javna lica, Preporuka, Priče i pesme. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: