Mali saveti kako da privučete novac u kuću

Najpoznatije feng šui pravilo glasi da se u prvom redu obavezno treba rešiti nereda kako biste u život privukli sreću i obilje. Bacite sve nepotrebne stvari, svu odeću koju ne nosite, podmažite vrata koja škripe, i u prostor unesite sveće i zvonca. Ali postoji još nekoliko važnih pravila koje većina previđa.

Da biste novac prizvali u svoj život treba da u stan postavite vazu bogatstva koju ćete napuniti kovanicama ili bilo čim što za vas predstavlja bogatstvo. Zatvorite je i ne otvarajte je osim kada želite da u nju dodate još para.

Još jedna stvar koju treba da uradite je da premestite šporet ukoliko je postavljen ispod prozora. Tu može da bude sudopera, ali šporet ne, inače ćete stalno kuburiti s novcem. Uz to, šporet i sudopera moraju da budu udaljeni, a ukoliko je to neizvodljivo, makar između njih postavite neku biljku.

Obavezno treba da obratite i na prostor blagostanja u domu, a to je deo kuće gde vazduh stalno kruži. Njega treba da opremite tako da u njega unesete što više lepršavih elemenata, poput dugačkih zavesa i jastuka koje ćete nehajno poređati tako da odaju utisak pokreta.

Ko veruje, neka se odmah baci na premeštanje! Uostalom, proleće je, vreme za veliko spremanje.

Izvor: Žena.blic.rs

Posted on 9. maja 2017., in Narodna verovanja, mitovi, običaji i zanati, Zanimljivosti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: