Sveti Sava kroz sliku i stih: Raspisan likovno – literarni konkurs za decu nižeg i višeg osnovnoškolskog uzrasta

Povodom obeležavanja Dana Svetog Save, Umetnički prostor „Alternativa“ u saradnji sa Centrom za afirmaciju stvaralaštva – Poetikum, raspisuje nagradni likovno – literarni konkurs – „Sveti Sava kroz sliku i stih“.

Konkurs se raspisuje za decu nižeg i višeg osnovnoškolskog uzrasta u oblasti literarnog i likovnog stvaralaštva (do 15 godina); za Literarni konkurs mogu da se šalju radovi u svim žanrovima (poezija, proza…); za Likovni konkurs dozvoljene su sve likovne tehnike primenjive na veličini lista bloka za crtanje (broj 5) i prostorne do 30 cm.

Sveti Sava konkurs

Literarne radove je potrebno slati u Word ili PDF formatu, a likovne radove u JPG ili PDF formatu na mejl adresu alternativakv@gmail.com, sa naznakom – Za konkurs (ime i prezime učesnika).

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, naziv škole i razred, kao i kontakt telefon i imejl adresa mentora /učitelj, nastavnik, vaspitač, roditelj, itd./

Konkurs traje do 25. januara 2021. godine u ponoć, a sve radove će ocenjivati stručni žiri, te će nakon završetka konkursa biti dodeljene nagrade, navodi se u saopštenju Umetničkog prostora „Alternativa“ iz Kraljeva.

Izvor: Blic.rs

Posted on 15. januara 2021., in Konkursi. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: