Boske.rs – sajt za pomoć učenicima

Razuman čovek može od svakog da sazna i nauči nešto novo i korisno, pa čak i od dosta mlađih od sebe. Moja ćerka je sada u toku pripreme za završni ispit u Osnovnoj školi. Osmaci polažu srpski jezik i književnost, matematiku i rade kombinovani test, koji se sastoji iz pitanja  iz fizike, hemije, biologije, geografije. Pitam je ja: „Kako ide priprema? Mogu li nešto da ti pomognem? Da te propitam?“ Kaže ona: „Ne, nije potrebno. Proveravam svoje znanje uz pomoć sajta Boske.rs.“

Boske.rs

Odem ja na taj sajt – stvarno svačeg poučnog ima. Ako si đak osmak ili učenik nekog nižeg razreda sajt Boske će ti olakšati da se pripremiš za željene predmete. Sve je lepo objašnjeno – kratko i jednostavno. Gramatika sa puno primera, eseji sa slobodnim i književnim temama, matematičke formule i definicije. Za mlade biologe, hemičare, fizičare ili matematičare – mnogo korisnih linkova ka sajtovima koji obrađuju teme upravo iz ovih prirodih nauka. Testove sa završnih i probnih ispita iz prethodnih godina možete pogledati ovde.

Za one koji vole da čitaju, uče, razmišljaju i poboljšavaju sebe i svoje znanje – sajt Boske.rs je pravo mesto za njih. Posetite ovaj sajt.

 

Posted on 15. juna 2018., in Linkovi, Pomoć onima koji uče, Poučno. Bookmark the permalink. 1 komentar.

  1. Reblogged this on Kultura i ja and commented:
    Izuzetan sajt!!!

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: