Kada god vam je teško postanite nežni prema sebi!

3122823-860x450_c

Kada god vam je teško u redu je da vam je svega dosta ali nije u redu da odustanete od sebe i onoga u što ste hteli pretvoriti vaš život. Kada god vam je teško pogledajte koliko je privida ušlo u vaš život, farse u međuljudskim odnosima i odstranite sve ono što nije istina. Kada god vam je teško pogledajte gde je uzrok vašeg bola i možda u vašoj vlastitoj osobnosti i vašem karakteru vidite to za što ste mislili da je krivac neko drugi.

Kada god vam je teško oprostite nekome ko nije zatražio oproštaj za svoje pogreške i možda se vaše srce oslobodi onoga taloga koji je doveo do stvaranja tako užarene situacije. Kada god vam je teško pogledajte koliko je luksuz imati kraj sebe nekoga ko će vas razumeti, stisnuti vam ruku, pokazati vam svetlo na kraju tunela i svojom vas prisutnošću podsetiti da niste sami i da ćete s njime sve lakše prebroditi.

Doći će takvi trenuci ali oni su tu da promene vaš život, da pronađete smisao u stvarima za koje ste nekad mislili da su tek neki privezak u vašem životu. Doći će takvi trenuci i ne samo jedanput, već više puta u jednom danu, ali na vama je da ostavite nepoljuljanom veru u život jer kada jednom to dovedete u pitanje i kada se previše približite ivici, može za sve biti kasno. I na kraju kada god vam je teško naučite biti jači od toga!

Izvor: Savjetnikuspjeha.com

Mario Žuvela

Prilagodila ekavici Rea Mnc

 

Posted on 5. marta 2018., in Psihološki kutak. Bookmark the permalink. 2 komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: