SVA MOĆ JE U NJIHOVIM RUKAMA: Ovih 13 porodica kontrolišu svet

Mnogi veruju da svetom vladaju masoni koji imaju svoje ljude gotovo u svakoj vladi, velikim korporacijama i organizacijama u svetu. Međutim, smatra se da postoji samo 13 porodica koji su na vrhu te masonske i iluminatske zavere, koji kontrolišu sve. To su neke od najbogatijih porodica na svetu, od Evrope do Kine.

porodice

Ovo su 13 porodica koji kontrolišu svet:

Porodica Astor

Ova porodica predstavlja neke od najbogatijih ljudi u novijoj istoriji, a njihovo ime se proteže sve do 1720-ih godina. Njihova moć i bogatstvo se odražavaju u brojnim značajnim obeležjima na području Njujorka koja su nazvana po njima. Značajni članovi ove porodice uključuju mnoge generacije Džona Džejkoba Astora, uključujući i onog koji je poginuo na Titaniku.

Porodica Bandi

Ova porodica ima široke veze sa američkom politikom i vladom, sa nekoliko istaknutih članova koji su uključeni u bratstvo “Lobanja i kosti”. Harvi Holister Bandi i njegova dva sina, Vilijam i MekDžordž, imali su ključne uloge u izuzetno važnim frontovima i projektima masona, kako se veruje.
To uključuje Projekat Menhetn, CIA-u, pitanja nacionalne bezbednosti, privatno pravo, i Savet za međunarodne odnose.

Porodica Kolins

Ovo je jedna od najtajanstvenijih porodica Iluminata. Malo se zna o njihovoj genealogiji ili istoriji, a mogući članovi uključuju astronauta Majkla Kolinsa i glumicu Džoan Kolins.

Porodica Dupont

Jedna od ključnih porodica američke industrije, porodica Dupont ima poreklo još iz Pariza sredinom 1700-ih godina. Imaju ogromnu industrijsku i komercijalnu imovinu, kao i nekretnine, na istoku, posebno u Delaveru.
Mnogi članovi takođe imaju veze sa masonerijom i raznim grupama Iluminata, kao što su “Bilderberg” i “Trilateralna komisija”.

Porodica Friman

Friman je još jedna od misterioznijih Iluminati porodica. Postoje spekulacije da su oni u velikoj meri uključeni u “Sionski priorat”, francusku tajnu organizaciju sa misterioznom (i verovatno izmišljenom) istorijom. Takođe su brojni članovi porodice Friman uključeni u pokret „samopomoći“.

Porodica Kenedi

Američka politička dinastija koja se proteže generacijama unazad. Ime Kenedi sa sobom nosi bogatstvo, moć i privilegiju. Nekoliko njih je imalo ključne položaje u vladi, uključujući i Džona F. Kenedija. Nekoliko dece Džozefa Kenedija, Džozef Junior, Džon i Robert, imali su tragičan kraj pod misterioznim okolnostima.

Njihova moć je blago opadala u poslednjih nekoliko godina, ali se i dalje kaže da imaju ogroman uticaj.

Porodica Li

Li je jedno od najčešćih prezimena u Kini, tako da je teško naći pouzdane informacije o ovoj konkretnoj porodici. Ali, kroz njih će Kina igrati glavnu ulogu u dolazećem Novom svetskom poretku, koristeći svoje ogromno stanovnštvo kao vojsku, i unovčavanjem duga koji SAD imaju prema njima, smatraju teoretičari zavera.

Naime, Li Peng je bio ključni premijer u vesternizaciji Kine, a drugi članovi Li porodice u Kini i Hong Kongu imaju ogromno bogatstvo u nekretninama i proizvodnji.

Porodica Onazis

Gospodari grčkog brodarstva. Onazisovi brodovi su veoma važni u transportu tereta širom sveta. Oni takođe imaju veze sa drugim bogatim porodicama.

Porodica Rejnolds

Još jedna od misterioznijih porodica. Drže ogroman deo duvana kroz kompaniju „RJ Rejnolds“, čineći mnoge Amerikance zavisnim od moćnih droga, uz vladu koja im omogućava slobodan rad. Kao američka kraljevska porodica, porodica Rejnolds ima brojne članove masonerije na visokom položaju, mnoge filantropske veze.

Porodica Rokfeler

Jedna od najmoćnijih porodica na svetu, Rokfelerovi imaju ekstremno bogatstvo i moć. Osim svoje imovine u nekretninama i industriji, kao i njihovih političkih veza, Rokfelerovi su velike količine novca davali verskim organizacijama, za koje oni koji izučavaju Iluminate tvrde da su zapravo „poligoni za sataniste“.
Oni su takođe bili instrumentalni u formiranju ključnih grupa Iluminata, kao što je Savet za spoljne odnose.

Porodica Rotšild

Kada istražujete zavere Iluminata, jedno ime se iznova i iznova pojavljuje – Rotšild. Sinovi Majera Amšela Rotšilda su osnovali porodične banke u pet ključnih evropskih zemalja, za koje se kaže da tamo stiču veliko bogatstvo tako što započinju ratove i prodaju oružje obema stranama. Navodi se, da čak i sada političari koji su pod kontrolom Rotšildovih, svoje odluke donose na osnovu toga šta je dobro za tu porodicu, a ne za narod.

Porodica Rasel

Hrišćanski ministar Čarls T. Rasel je odigrao ključnu ulogu u osnivanju pokreta “Bajbl Student“, iz kog su nastale brojne verske grupe, pre svega Jehovini svedoci. Oni koji izučavaju Iluminate veruju da su ove grupe zapravo frontovi satanizma, da se članovi koriste kao topovsko meso Iluminata. Drugi članovi porodice Rasel su držali vodeće pozicije u “Lobanji i kostima”, masonima i američkoj vladi.

Porodica Van Djun

Jedna od najmanje poznatih porodica ima veze sa osnivanjem Njujorka, i jedna je od mnogih istaknutih holandskih porodica u ranoj Americi. Kaže se da oni imaju veze sa strukturom američke vlade, bogatstvom i moći zapadne Evrope, i projektima kontrole ume koji se sprovode u ekstremnoj tajnosti.

Malo toga je potvrđeno, ali će uvek postojati sumnja.

Izvor: Kurir

Posted on 24. novembra 2017., in Svaštara, Zanimljivosti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: