Advertisements

Informacije skrivene u vodi utiču na naše zdravlje

Od davnina slušamo priče o „živoj“ vodi i njenim lekovitim svojstvima. Postoji li zaista takva voda ili je to samo plod mašte narodnih kazivača? Nepobitna je činjenica da je voda najbitniji element na Zemlji. Bez nje život na našoj planeti nije moguć. Ona direktno utiče na pravilno funkcionisanje svih naših organa te je zato svakodnevno trebamo unositi u dovoljnim količinama. Ali, to nije sve. Voda je zapravo mnogo više od H2O. Najnovija istraživanja pokazuju da voda ima „pamćenje“. Informacije u vodi koju pijemo mogu uticati na našu produktivnost, raspoloženje, čak i zdravlje.

voda

Da li je li voda živo stvorenje?

Japanski naučnik Masaru Emoto nedavno je proveo opsežno istraživanje toga kako voda reaguje na različite uticaje, poput muzike, misli i reči.

Dobio je iznenađujuće rezultate.

voda kristal

Prirodna voda koja je poticala iz planinskih potoka ili izvora, kao i voda nakon molitve, klasične muzike i pozitivnih misli, formirala je savršene kristale neverovatne lepote.

Kristali zagađene i ustajale vode su bili nepravilnog i deformisanog oblika.

Destilisana voda uopšte nije imala kristalan oblik, ali kada joj je rečeno „hvala“ ili joj je upućena ljubav i pažnja, i ona je formirala prelepe kristale.

voda hitler

A ako bi se na flašici s uzorkom vode napisalo „Adolf Hitler“, ili bi se taj uzorak izložio muzici poput tehna ili hevi-metala, ili bi joj se uputila neka pogrdna reč, voda bi odgovarala ovakvim tipom amorfnih struktura.

Istraživanja dr. Masarua Emote potvrđuju da je voda „živa“ i ima pamćenje.

Kada je pijemo, informacije koje se nalaze u vodi prenose se na nas.

„Voda poseduje sposobnost umnožavanja i pamćenja informacija. Mogli bismo reći da voda okeana pamti stvorenja koja žive u okeanu. Ledenjaci bi mogli sadržavati milione godina istorije naše planete.

Voda kruži planetom, teče kroz naša tela i širi se čitavim svetom. Kad bismo bili u stanju pročitati informacije sadržane u pamćenju vode, čitali bismo pripovest epskih razmera.

Razumevanje vode donosi nam razumevanje svemira, prirodnih čudesa i samoga života.“ – Masaru Emoto, „Poruke skrivene u vodi“.

Dva lica vode

Austrijski naturalist, filozof i izumitelj Viktor Schauberger još je pre stotinu godina proučavao svojstva vode.

Schaubergerova polazna točka, nadahnuta njegovim intuitivnim uvidima i potvrđena brojnim iskustvima, jeste da je voda živi entitet.

To znači da ima svoju strukturu i osobine. Ona diše i prolazi kroz procese umiranja i obnavljanja.

Može biti zdrava ili nezdrava. On se usresredio da shvati kako se procesi života manifestuju kroz vodu i kako te procese možemo voditi za dobrobit svih.

Schauberger je opisivao prirodnu vodu, onu koja izvire iz gorskog izvora kao OPLEMENJENU VODU. Patentirao je uređaj u obliku jajeta koji vodu iz slavine pretvara u izvorsku vodu visokog kvaliteta.

Pomoću ovog uređaja, voda može ponovo upijati neophodne elemente i vratiti svoju energiju.

Schauberger je na sebi ispitivao takvu vodu i uverio se u njezino blagotvorno delovanje. Prijatelji i poznanici su doznali za to i zatražili da je i sami probaju.

U nekoliko sedmica počele su kolati priče o izvanrednim oporavcima od hroničnih oboljenja. Bubrežni kamenci, reumatizam, malarija – sve se smanjivalo nakon što je oboleli popio nešto vode iz Schaubergerove jajolike posude.

Čak su opadala i oboljenja od raka. Međutim, u Austriji je zakon samo kvalikovanim lekarima omogućavao da leče ljude, a vlasti su za to doznale. Smatralo se da je njegova voda nelegalna te je nažalost bio primoran prekinuti istraživanje.

Olof Alexandersson je napisao odličnu knjigu „Living water“, u kojoj možete saznati više o otkrićima Viktora Schaubergera, koja mnogi naučnici danas smatraju revolucionarnima.

Informirana voda

Tajna pamćenja vode krije se u njenoj strukturi. Voda se sastoji od takozvanih klastera.

Molekul vode je dipol – što znači da ima jedan pozitivan i jedan negativan pol i oni se međusobno privlače.

Molekuli se zato povezuju preko vodonikovih mostova u lance molekula višeg reda, makromolekule, koje nazivamo klasterima.

Postoji beskonačan broj kombinacija povezivanja, a svaka geometrijska struktura skriva u sebi određenu energijsku informaciju.

Zbog toga voda može prenositi bezbroj informacija.

„Živa“ voda, ili voda koja ima pravilnu kristalnu strukturu, boljeg je ukusa i pozitivno deluje na naše zdravlje i raspoloženje.

Ova činjenica je danas dokazana brojnim istraživanjima. Biljke koje su zalivali takvom vodom, rasle su brže, bile su otpornije na bolesti i davale više plodova.

U istoriji postoji i bezbroj primera čudesnih iscelenja uz pomoć „žive“, „svete“ ili takozvane energizirane vode.

Ali koja je to – „živa voda“? Gde je možemo pronaći? Živa je voda prirodna i čista voda iz izvora ili takozvana informisana, programirana ili energizovana  voda.

Voda se može programirati na više načina – uz pomoć muzike, boja, fraktala, molitvi, afirmacija, orgonske energije.

Programiranjem vode ne samo da se vraća njena prirodna struktura, već se i smanjuje njezina genotoksičnost (zagađenost teškim metalima, hlorom i pesticidima).

Izvor: Alternativa-za-vas.com

Prilagodila ekavici Rea Mnc

Advertisements

Posted on 5. juna 2017., in Biblioteka, Zanimljivosti, Zdravlje, sport i lepota and tagged , . Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: