Kursevi za Dž, odmah i željenim tempom

Danas bih želela da vam otkrijem par kurseva prestižnih univerziteta širom sveta koje možete odmah započeti i pohađati ih svojim ritmom učenja. Kurseve možete da pohađate i slušate kad imate vremena, kada ste raspoloženi, na kompjuteru ili preko telefona, ograničenje je samo vaša želja i internet konekcija. Sledeći kursevi su vrlo korisni za svaku struku, jer će vas naučiti da budete bolji u onome što radite i uslugama koje pružate. Da ne govorimo o tome koliko mogu doprineti vašem CV-ju i znanju, a sve to je udaljeno od vas samo jedan klik.

14618917_991789914280030_1454563331_o

Da vam prvo osvežim pamćenje. MOOC kursevi, što bi značilo MASSIVE OPEN ONLINE COURSE su besplatni i otvoreni kursevi koji podržavaju besplatno učenje i nude predavanja prestižnih svetskih univerziteta u udobnosti vašeg doma ili ponekad sedišta autobusa (ne znam gde volite da učite). Kažem autobusa, zato što je MOOC platforma, koja se meni najviše dopala razvila i aplikaciju za smart telefone, te možete pratiti kurs i preko mobilnog.

Naravno, da biste počeli pohađanje kursa morate napraviti svoj profil što iziskuje par minuta. Pohađanje kurseva je besplatno i jedino ako želite diplomu na kraju kursa, plaćate simboličnu cifru koja se uglavnom kreće od oko 50 dolara, što je za takve kurseve veoma povoljno, a znanje koje dobijete nemerljivo.

Sami istražite bogatstvo ponude MOOC kurseva, a za vas sam ovom prilikom izdvojila kurseve, sa meni omiljene MOOC platforme Coursera, koji će pospešiti vaš put u izgradnji željene karijere i dati vam opšta i neophodna znanja sa kojima ćete biti ispred mnogih na konkurentnom tržištu znanja i rada. Dati kursevi imaju datume početka, ali možete da započnete kad god želite posle naznačenog datuma i kurs kreće od početka i vašim ritmom učenja.

Želim vam uspešno usavršavanje!

  1. Successful Negotiation: Essential Strategies and Skills Naučite da pregovarate u različitim situacijama. Savladajte pregovaračke veštine u poslovnom okruženju sa profesorom sa Univerziteta u Mičigenu.
  2. Strategic Self-Marketing and Personal Branding Naučite samopromociju, kako da iskoristiti marketing u ličnom brendiranju i pospešite vašu profesionalnu sliku sa Državnim Univerzitetom Njujorka.
  3. Speak English Professionally: In Person, Online & On the Phone Usavršite svoj govorni engleski i produbite znanja kroz praktičan rad sa Tehničkim Univerzitetom u Džordžiji

Autorka:

Teodora Sandić

Izvor:

Portal mladi

Posted on 16. oktobra 2016., in Linkovi, Poučno. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: