Advertisements

Likovni konkurs NISI SAM/A

Prijatelji dece Srbije u okviru projekta „I ja sam dete!“ – Monitoring dečjih prava i javno zastupanje za socijalno uključivanje dece izbeglica koja su u pokretu bez pratnje staratelja/roditelja”, OTVARAJU ON-LINE LIKOVNI KONKURS na temu: NISI SAM/A!

Konkurs je namenjen učenicima trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola u Srbiji kao vid podrške, razumevanja i solidarnosti sa njihovim vršnjacima koji su izbeglice. Rok za slanje radova je 1. jul 2016. godine.

Potrebno je da rad (u jpg. formatu) pošaljete na adresu prijateljidecesrbije@gmail.com. ISKLjUČIVO RADOVI KOJI STIGNU NA OVU ADRESU UČESTVOVAĆE NA KONKURSU. Svi radovi koji ispunjavaju kriterijume, biće objavljeni na našoj Fejsbuk strani, uz ime, prezime, razred, ime škole i mesto. Najaktivniji razred biće nagrađen kompletom knjiga i plaketom, a najaktivnija škola diplomom Prijatelja dece Srbije. Rezultati konkursa biće objavljeni na stranama Prijatelja dece Srbije, nakon Dečje nedelje, u oktobru.

Najuspešniji radovi će se štampati i njima će biti ukrašeni zidovi prihvatnih centara u kojima borave deca izbeglice. Projekat „I ja sam dete“! realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju.

Više o tome možete pročitati ovde.

Advertisements

Posted on 18. marta 2016., in Konkursi. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: