Advertisements

Nove tehnologije u obrazovanju 2016.

Treći put po redu, organizuje se događaj posvećen upotrebi informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) u obrazovanju – konferencija i sajam “Nove tehnologije u obrazovanju 2016” održaće se u Belexpocentru u Beogradu 26. i 27. februara 2016. 

Organizatori konferencije žele da pruže podršku predškolskim ustanovama, školama, univerzitetima i drugim organizacijama koje se bave obrazovanjem da postanu inovativnije, da osavremene proces učenja i na što bolji način iskoriste mogućnosti koje nove tehnologije pružaju. S druge strane, žele da podrže i male preduzetnike i velike kompanije da predstave svoje tehnološke proizvode i usluge koje mogu da promene obrazovanje budućih generacija. Svima njima pružiće priliku da čuju svetske stručnjake i nađu inspiraciju tako što će ekperimentisati sa novom tehnologijom i sresti interesantne sagovornike/partnere iz regiona, ali i celog sveta.

O ovim temama govoriće se na velikoj regionalnoj konferenciji u Beogradu, a pratiće je i sajamski program u okviru koga će svoja rešenja predstaviti kompanije, izdavačke kuće i obrazovne institucije iz Srbije i regiona i iz Velike Britanije. Kao novina u odnosu na prošlu godinu, baviće se i primenom IKT u predškolskom obrazovanju, upotrebom IKT kroz celoživotno učenje i primerima dobre prakse koje stižu od predstavnika ovih oblasti.

Događaj će pokriti sledeće teme:

  • upotreba IKT u predškolskom obrazovanju
  • upotreba IKT u osnovnim školama
  • upotreba IKT u srednjim školama
  • upotreba IKT na univerzitetima
  • inkluzivno obrazovanje uz podršku IKT
  • upotreba IKT kroz celoživotno učenje.

Učešće na konferenciji je besplatno, a predavanja će biti na srpskom i engleskom jeziku. Program konferencije će biti realizovan u više sala.

“Nove tehnologije u obrazovanju” organizuju se u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvojaMinistarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, Centrom za promociju nauke, Privrednom komorom Srbije, Stalnom konferencijom gradova i opština, kompanijom Skills i drugim partnerima.

Ako imate pitanja o bilo kom delu programa na „Novim tehnologijama u obrazovanju“, obratite se ovde..

Advertisements

Posted on 8. februara 2016., in Nove tehnologije IT. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: