Global Talent – Praksa u Rusiji

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. Zbog velike potrebe za razvojem jezičkih veština mladih u Rusiji, trenutno se studentima i diplomcima iz Srbije pruža mogućnost stručnih praksi u Rusiji u oblasti predavanja engleskog i drugih jezika.

Program je namenjen studentima završnih godina i diplomcima starosti između 20 i 30 godina sa dobrim znanjem engleskog jezika. Prethodno radno iskustvo nije neophodno, ali je poželjno.

Prakse se realizuju u univerzitetima, jezičkim centrima i školama, kampovima i vrtićima. Konkretno vreme prakse se određuje u dogovoru sa institucijom u kojoj se praksa obavlja, a samo trajanje je između 3 i 6 meseci. Iznos mesečne plate kreće se između 400$ i 1000$ u zavisnosti od grada i prirode prakse. Rad u internacionalnom okruženju kao prilika da se znanja, iskustva i veštine razmene sa drugim kulturama, danas je jedna od ključnih stvari koja izdvaja uspešne mlade ljude. Između ostalog, prakse u oblasti jezičkog obrazovanja u Rusiji za cilj imaju povezivanje mladih iz Srbije sa Rusijom i pružanje internacionalog praktičnog iskustva kao odskočne daske za dalje poslove u struci.

Rokovi

Rok za prijavu je 30. septembar 2014. godine.

Više informacija možete naći OVDE

Izvor:

http://www.iserbia.rs/konkurs-strucno-usavrsavanje-i-pla-ena-praksa-u-rusiji-1421/

Posted on 23. septembra 2014., in Konkursi. Bookmark the permalink. Postavi komentar.

Postavi komentar