Хуманитарна помоћ за Установу у Великом Поповцу

Удружење за промоцију културе, традиције и туризма „Од књиге до душе“ из Костолца организовало је током новембра и децембра месеца ове године, прикупљање хуманитарне помоћи, у виду гардеробе, обуће, средстава за хигијену и хране, за Установу за одрасле и старије „Гвозден Јованчићевић“ у Великом Поповцу.

Основна делатност Установе за одрасле и старије „Гвозден Јованчићевић“ у Великом Поповцу обухвата смештај лица са интелектуалним тешкоћама оба пола са преко 18 година старости. Укупан број корисника домског смештаја на активној евиденцији установе износи 257, од тога 172 мушких и 85 женских корисника, док су у Становању уз подрку 4 мушка и 3 женска корисника, што укупно износи 264 корисника. Већина је на интелектуалном нивоу деце узраста до 10 година.

Делегација у саставу: Рената Минић, Горан Минић, Ружица Живковић, Јово Ћулибрк, Драгица Стефановић, Слободанка Спасојевић Лилика, Иван Ивановић (као представник синдиката копова), Иван Андрејић (као представник синдиката Аутотранспорт) – у петак 23. децембра 2022. године, у преподневним сатима, уручила је донацију директору Установе, Дејану Марковићу.
Захваљујемо се свима који су се одазвали овој акцији: Јасмини Ђаловић, Јасмини Ранисављев, Љиљани Паска, Вери Савковић, Зорици и Слађани Вујчић, Весни Богдановић, Слободанки Спасојевић Лилики, Негици Павловић, Драгани Љубеновић, Миланки Стокић, Гордани Славковић, Александри Ристић Стевић, Ружици Живковић, Јови Ћулибрку, Драгици Стефановић, Магдалени Реџовић, Горану Минићу, Данијелу Денију Радосављевићу и Перици Чотри.
Захваљујемо се Синдикату копова Костолац и Синдикату Аутотранспорт д.о.о. Костолац који су обезбедили превоз донације и купили слаткише за штићенике установа.
Наше мало неког другом много значи.🙏

Posted on 24. decembra 2022., in Udruženje "Od knjige do duše". Bookmark the permalink. Postavi komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: