Novogodišnja nagradna igra bloga „Od knjige do duše“

Blog „Od knjige do duše“ organizuje Novogodišnju nagradnu igru. Odlučili smo da svoje verne pratioce nagradimo za najlepšu pesmu ili kratku priču u kojima se veliča ljubav, dobrota, vera i čovečnost.

nagradna-igra-2017

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je:

  1. Da ste pratilac bloga „Od knjige do duše“  i Facebook stranice bloga
  2. Da označite da vam se dopada (ili da lajkujete) ovaj post na Facebook stranici bloga
  3. Da napišete pesmu ili priču u kojima se veliča ljubav, dobrota, vera i čovečnost
  4. Da tu istu pesmu ili priču pošaljete na mail: odknjigedoduse@gmail.com najkasnije do 23. decembra 2018. godine
  5. Da ste stariji od 15 godina.

Pesme ili priče moraju biti otkucane u programu MS Word (ne jpg ili pdf fajlovi, samo doc), font nije bitan, ali veličina fonta da bude 12. U obzir dolaze i ćirilično i latinično pismo, ali sa obaveznom upotrebom š, ć, č, đ, ž, u slučaju da je latinično pismo. Pesma da ne prelazi dužinu jedne kucane strane, a priča da ne bude duža od 4000 karakternih znakova sa razmacima. Pesma ili priča mora da bude potpisana sa punim imenom i prezimenom, datumom rođenja i adresom autora. Nagradna igra važi samo za one koji žive na teritoriji Srbije ili koji imaju nekog u Srbiji koji može da preuzme nagradu u njihovo ime. Nagradićemo tri najbolja rada.

Proglašenje pobednika biće 26. decembra 2018. godine! 

Nagrada je lepa knjiga, odabir novogodišnjih slatkiša i još po neka sitnica, koje ćemo dobitnicima poslati kao poklon za Novu godinu. Potrudićemo se da nagrade stignu do 31. decembra 2018. godine. Nagrađene priče biće objavljene na blogu Od knjige do duše 1. 2. i 3. januara 2019. godine.

U duhu predstojećih novogodišnjih praznika, zapamtite: „Više je blagosloven onaj koji daje od onoga koji prima“. Srećno!

Posted on 29. novembra 2018., in Konkursi. Bookmark the permalink. 4 komentara.

Postavi komentar