Предавање „Књижевност и преводиоци“

Окупљалиште књижевних разговора, у сарадњи са Канцеларијом за младе града Новог Сада, вас позива на предавање под насловом „Књижевност и преводиоци“ које ће одржати преводилац Бригита Салма. Предавање ће се одржати у Омладинском клубу (ОК клуб), 18. априла 2018. године, у 18 часова. Саговорник на предавању ће бити млади писац Милан Суботић, предавач у Окупљалишту књижевних разговора.

окупљалиште


Преводилац Бригита Салма је рођена у Суботици 1991. године. После завршене средње економске школе уписала је студије хунгарологије на Филозофском факултету Универзитета у Новом Саду. Дипломирала је 2016. године. Радила је као преводилац, а сада ради као лектор у једној новинарској агенцији. Говори мађарски језик, српски језик и енглески језик.

Млади писац Милан Суботић је рођен у Сремској Митровици, 1990. годнне. Диломирао је на катедри за српску књижевност. Објавио је неколико кратких прича и научних радова у књижевним часописима. Од септембра прошле године је покренуо Окупљалиште књижевних разговора као вид помоћи младим писцима.

Сва питања можете поставити лично током предавања, или их можете проследити преко мејла (tallstoryteller@outlook.com) у виду поруке.

Posted on 3. aprila 2018., in Biblioteka, Knjige, časopisi, pisci i javna lica, Vesti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: