ДУХОВИ ЗАБРАЊЕНОГ ГРАДА – Демистификација пада Кинеског царства

Библиотека у Костолцу, Одељење Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац, позива вас на представљање књиге ДУХОВИ ЗАБРАЊЕНОГ ГРАДА: Демистификација пада Кинеског царства. О књизи ће говорити Горан Стефановић, аутор. Среда, 11. октобар 2017. године, у 19 часова, Библиотека Костолац.

Кина ГС 2

Горан Стефановић рођен је у Пожаревцу 1976. године. По занимању је дипломирани инжењер машинства-мастер и професор технике и информатике, докторанд енергетике и процесне технике. Запослен је од 2000. године у ЕПС-у у термоелектрани Костолац Б.

Посредством фирме одлази у Кину на усавршавање 2015. године где бива импресиониран кинеском цивилизацијом и своје утиске и знања о тој удаљеној земљи пренео је у књигу “Духови Забрањеног града- демистификација пада Кинеског зида”.

Духове Забрањеног града Горан Стефановић  осмислио је као дневничко путописно штиво са биографијама више од 20 кинеских владара почевши од царева династија Ћинг, преко националних вођа странке Куоминтанг, до лидера КП Кине.

duhovi

 

Posted on 9. oktobra 2017., in Biblioteka, Knjige, časopisi, pisci i javna lica, Vesti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: