„Театар искрености“ у Библиотеци у Костолцу

У Библиотеци у Костолцу, Одељењу Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац, наш млади песник и есејиста Стефан Симић, одржаће поетско вече под називом „Театар искрености“. Уз Стефанове стихове и есеје, у пратњи гитаре Милана Цековића, очејује вас једно дивно вече. Четвртак, 5. октобар 2017. године, у 19 сати, Библиотека Костолац – добро нам дошли!

стефан симић

Стефан Симић је рођен 1989. године у Параћину. Студира Социологију на Филозофском факултету у Београду. Своју прву књигу „Пустите нас“ објавио је 2012. године, а књигу „Одјеци људског“ 2013. и 2014. (друго допуњено издање).
Објављује већ годинама своју поезију и прозу на интернету, као и записе из свакодневног живота, импресије. Временом је његов интернет ангажман прерастао у нешто много шире и све више добија на значају.
Специфичним стилом писања и отвореним начином изражавања на наступима привукао је пажњу у Србији и земљама бивше Југославије.
У средишту писања Стефана Симића је човек, са свим својим врлинама, манама, пороцима, заблудама и предрасудама.

Стефан је имао наступе у Београду, Загребу, Сплиту, Подгорици, Бања Луци, Сарајеву, Скопљу, Новом Саду, Бечу… Сада и у Костолцу.

Више о Стефану Симићу можете прочитати на сајту:

http://stefansimic.net/

Posted on 2. oktobra 2017., in Biblioteka, Knjige, časopisi, pisci i javna lica, Vesti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: