Advertisements

Предавање о љубави према себи и према ближњима у Библиотеци у Костолцу

У Библиотеци у Костолцу, огранку Народне библиотеке „Илија М. Петровић“ Пожаревац у среду 30. августа 2017. године, одржано је предавање о личном развоју појединца, са темом – Како заволети себе? или Како стећи самопоуздање? Предавање је одржала Мирјана Стојадиновић, тренер личног развоја, оснивач Центра за лични развој и лидерство Моћ је у вама, ауторка књиге о психичком самоизлечењу и развоју „Нека је комшијина крава жива и здрава“.

Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

У препуној сали Библиотеке у Костолцу, у домаћинској атмосфери, одржано је једно несвакидашње предавање, као увид у Мирјанине радионице, на којима гости активно учествују у предавању. У једном тренутку, задатак сваког посетиоца био је да устане, поздрави се са што више људи око себе, представи се и каже на шта је поносан у животу. Отуђеност људи је све већа појава у друштву, тако да је овај поступак наишао на велико одобравање и одушевљење свих присутних.

Најздравији пут деловања споља је кроз унутрашњу промену и лични пример. Мирјанина животна прича, веома изазовна и снажна, делом преточена у књигу Нека је комшијина крава жива и здрава, доказује колико један човек са снагом воље, преданошћу и упорношћу може коренито променити свој живот на боље. Мирјанин слоган је: Чуда се не дешавају, чуда се стварају!

Мирјана се усавршавала на програмима NLP и Heal Your Life и води радионице широм Србије по лиценци Лујзе Хеј, која је вероватно најпознатији животни тренер и писац популарне психологије данашњице.

Игром судбине, док су у Библиотеци у Костолцу говорили о књигама Лујзе Хеј и њеним поучним програмима, њена дивна душа је тог истог дана, у исто време када је предавање и почело, у својој деведесетој години, напустила овај свет. Костолац је на леп начин, одавао почаст овој дивној дами, чије су мисли и афирмације биле  инспирација милионима људи широм света. Нека јој је вечна слава.

  • Живот је тежак – рече Скот Пек
  • Живот је изобиље – каже Ронда Берн
  • Како зрачиш, тако и привлачиш – тврди Закон привлачности
  • Какве су ти мисли, такав ти је живот – написао је Отац Тадеј
  • Потражити помоћ је акт љубави према себи – рекла је Лујза Хеј
  • Нама ће бити боље, када будемо бољи и Мој живот је диван јер ја тако хоћу – у својој књизи је написала Мирјана Стојадиновић.

 

Advertisements

Posted on 1. septembra 2017., in Biblioteka, Vesti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: