Advertisements

Конкурс за акредитацију програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2017. годину

Расписан КОНКУРС за акредитацију програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2017. годину. На основу члана 3. став 3. Правилника о сталном стручном усавршавању у библиотечко-информационој делатности („Службени гласник РС“ бр. 18/13) Народна библиотека Србије расписује Конкурс за акредитацију програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2017. годину. Пријаве на конкурс достављају се од 1. до 30. септембра 2016. године

Право учешћа на Конкурсу имају правна и физичка лица са подручја Републике Србије.
Пријаве за сваки појединачни програм подносе се у папирној и електронској форми. Комплетна пријава у папирној форми доставља се у два примерка.
Електронска пријава шаље се на имејл адресу секретара Комисије за стална стручна усавршавања у библиотечко-информационој делатности: vesna@nb.rs

Појединачна пријава на Конкурс мора да садржи пропратно писмо и следећа документа:

• попуњен формулар пријаве на Конкурс (прилог 1) (у папирној и електронској форми).
• доказ подносиоца програма о обезбеђености ресурса потребних за извођење програма уз потпис законског заступника предлагача програма оверен печатом (прилог 2а), односно, уз потпис аутора програма ако је физичко лице (прилог 2б) (у папирној и електронској форми).
• рецензију са потписом и кратком биографијом рецензента (у папирној и електронској форми). Рецензент мора бити стручан и релевантан за тему и предмет пријављеног програма.
• доказ о појединачној уплати 7. 500, 00 динара по једној пријави на име покрића трошкова стручних и административно-техничких послова на текући рачун Народне библиотеке Србије број: 840-506668-17, сврха уплате: „Учешће на Конкурсу за акредитацију програма сталног стручног усавршавања“.

Конкурсну документацију неопходно је попунити ћириличним писмом, користећи искључиво фонт Times New Roman, величине 12, у Unicode распореду.

– За пријаву програма који су већ били акредитовани за 2016. годину, потребно је доставити извештај о реализацији или плану реализације до краја текуће године.
Формулар и обрасци који су саставни део документације налазе се на веб сајту Народне библиотеке Србије: http://www.nb.rs/pages/article.php?id=24402
Учесник конкурса лично одговара за тачност података унетих у формулар.

  • Пријаве на конкурс достављају се од 1. до 30. септембра 2016. године препорученом пошиљком на адресу: Народна библиотека Србије, Скерлићева 1, 11000 Београд, Поштански фах 2, уз назнаку: „За Комисију за акредитацију програма сталног стручног усавршавања“.
    Непотпуне, неправилно попуњене и неблаговремено послате пријаве неће бити разматране.

    О резултатима конкурса Народна библиотека Србије обавестиће све подносиоце пријава најкасније до 31. децембра 2016. године. Списак акредитованих програма биће објављен на интернет сајту Народне библиотеке Србије.

    УПРАВНИК
    Ласло Блашковић

Извор:

Народна библиотека Србије

 

Advertisements

Posted on 1. septembra 2016., in Biblioteka, Konkursi, Vesti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: