Advertisements

Радионице у Библиотеци

У Одељењу Костолац, Народне библиотеке ,,Илија М. Петровић“ Пожаревац, почињу са радом радионице за децу и одрасле у следећим терминима: уторком, средом, четвртком и петком, од 19 часова.

Радионица љубитеља фантастикепочела је са радом у петак, 13. маја у 19ч, и одржаваће се сваког петка у истом термину. Циљ радионице је да се окупе истомишљеници, без обзира на старост, који ће моћи да размењују своја искуства и виђења из области фантастике, било да су у питању књиге, стрипови, серије или филмови. Тема првог састанка: Симболика петка 13.

Ликовна радионица почиње у уторак, 17. маја у 19 ч. У оквиру Ликовне радионице деца ће имати прилику да искажу своју креативност и маштовитост уз помоћ радника Библиотеке и уз помоћ добровољаца, професионалних сликара, који ће се повремено ангажовати и подучавати сликарским техникама. Први час: упознавање са сликањем уљаним бојама на платну.

Библиотекарска радионица одржаваће се у две смене, како би могло да се ради са свим разредима у школи. На практичан и забаван начин, деца ће се упознати са радом у библиотеци, са светом књига и библиотека и имаће прилику да буду први мали волонтери. Прво окупљање Библиотекарске радионице биће у среду, 18. маја у 19ч.

Кројачка радионица са првим часом почиње у четвртак, 19. маја у 19 ч. У оквиру ове радионице деца ће моћи да искажу своју креативност, упознајући се са лепотама кројачког заната. Кројачку радионицу водиће библиотекари и добровољци, професионалне кројачице, које ће децу, на забаван начин, научити да сами осмишљавају, кроје, шију, украшавају разне текстилне предмете.

Дођите у Библиотеку!

Извор:

НБПО

Advertisements

Posted on 16. maja 2016., in Biblioteka, Vesti. Bookmark the permalink. Postavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: